Antet Prima pagina
Catalog produse
Marci produse

GOLD VARROA

 

Garantie: 3

 

Pret: 20.00 Lei

Comanda acest produs

GOLD VARROA
Comanda instant - GOLD VARROA

Email Telefon

GOLD VARROA

Gold Varroa este recomandat pentru combaterea parazitului Varroa jacobsoni si Varroa Destructor, cu o eficienta confirmata in conferinta Apimondia 2017 din Istanbul.

Datorita modului de aplicare, producatorul spune ca acest produs nu lasa urme in stup nici in urma aplicarilor din perioada de primavara si nici in urma aplicarilor din perioada toamnei.

Ingrediente: 30% thymol, 20% ulei de menta, 20% ulei de za'atar, 20% ulei de floarea soarelui, 10% ulei de dafin, 3 mg flumetrin

Mod de administrare:

Deschide ambalajul inainte de administrare. Produsul trebuie folosit in 5 zile dupa deschiderea ambalajului, cu mentiunea ca trebuie pastrat la temperatura sub 10 grade Celsius in lipsa luminii.

Produsul se administreaza primavara, dupa prima inspectie si in perioada de vara - toamna, dupa extragerea mierii marfa, prin plasarea benzilor in stup. Cu prudenta, se poate administra si in sezonul activ, intre culesurile de miere; in acest caz, tratamentul trebuie sa se incheie cu cel putin 5 zile inaintea inceperii urmatorului cules, deci benzile vor fi plasate in cuib cu 12-15 zile inainte de inceperea secretiei de nectar, urmand a se verifica eliminarea produsului din stup cu 5 zile inainte de inceperea culesului.

In stupina proprie, Radu Pandrea a testat produsul din toamna anului 2018 si pana in toamna anului 2020, observand urmatoarele:
- coloniile care acopera cu albine 5-6 rame de cuib, au nevoie de plasarea unei singure benzi de produs.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Informatii
Curs valutar
UA-57775506-1
Website detinut de SC PRISACA VALCEANA SRL, CIF: 34634215, Reg.Com: J38/326/2015